駿府本山茶
静岡市安倍川・藁科川流域でとれる本山茶は、各集落ごとにも微妙な香味の違いがあります。
そのお茶をブレンドすることで、この駿府本山茶は深みのある香味になっております。
内牧・足久保・美和・玉川・梅ヶ島・藁科・清沢・大川の中からその年によってブレンドを変えております。
一口に本山と云ってもそれぞれ特徴があり、その良さを生かせるようにと合しております。
Honyama is the area which includes same regions around the Abe river and the Warashina river. There is a subtle difference in the flavor and aroma of the tea between each region.
By blending them, this "Sumpu Honyama-cha" has got its flavor deeper and well-balanced.
We adjust the combination and the proportion of the tea from each region to blend every year.The blending is to bring out the best in the tea from region of Ashikubo, Miwa Tamagawa, Umegashima Warashina, Kiyosawa,Ohkawa and Uchimaki .