玉露
絹のような優しさ、しかも圧倒的な存在感!
玉露は茶の芽を摘み取る二十日程前に茶園から日光を遮るために覆いを掛け、甘み・旨みがたっぷりと含まれるように作られています。
(茶に含まれる旨み成分テアニンは日光によってカテキンに変化します。)
その一滴に凝縮されたお茶の旨みをご堪能いただけます。
The gentleness like being silk and moreover overwhelming existence sense!
I cover for green tea of "gyokuro" to intercept sunlight from a tea plantation before about twenty days I nip in the bud of tea.
It's made so that the sweetness and the flavor may be included much.
You can be satisfied with the flavor of the tea condensed into the one drop.
小ぶりの急須でじっくり、ゆっくりと最後の一滴まで残らずお淹れください。
50℃程に冷ましたお湯でゆっくり淹れていただくと、とても美味しくいただけます。
Please make tea carefully and slowly with a small teapot until you make tea last drop.
When hot water cooled about 50 ℃,You make tea slowly. And then You can drink tea very well.